vrijdag 6 februari 2015

Uitslag giveaway

Ik kon maar geen leuke titel bedenken voor deze post en toen dacht ik... laat ik maar gewoon zeggen wat het is. Wat was het vandaag een heerlijke dag. Het was dan wel koud buiten, maar het zonnetje scheen en dat maakt een hoop goed.

Jullie hebben de uitslag van de giveaway nog te goed. Vandaag zou ik de winnaar bekend maken. Ik heb de namen van alle deelnemers op een briefje geschreven en in een theekopje gedaan. Het theekopje heb ik voor € 0,10 gekocht op een rommelmarkt in Frankrijk en als je goed naar het oortje kijkt, dan weet je waarom ze van het kopje af wilden.... Manlief heeft de papiertjes door elkaar gehusseld en er een uitgehaald. Waar ik vervolgens weer een foto van heb gemaakt, maar die is niet zo scherp.

Tadaaaaaaaa....
De winnaar is Tjits! Gefeliciteerd! Stuur je me even een mailtje met je adres? Dan krijg je de set notitieblokken thuisgestuurd. Mailen kan naar vankoos@kpnmail.nl. Tjits houdt trouwens zelf ook een blog bij, of liever gezegd zelfs twee. Volg haar prachtige natuurfoto's of leuke spullen voor in huis op 'Thuis bij Tjits' (klik) of 'In the Rosery' (klik). Heb je niet gewonnen, maar wil je wel graag zo'n leuke set notitieblokken? Je kunt ze ook bestellen bij Brocantepost: klik hier voor de webshop.

Tot slot wil ik Aline van Brocantepost bedanken voor deze leuke samenwerking!6 opmerkingen:

 1. Zie niets aan het oortje.....ha of moet ik een brilletje.....;)
  Of past er geen vinger door.....;)
  Nu ja...daar gaat het natuurlijk niet om......Tjits van harte!

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Tjits van harte gefeliciteerd en veel plezier ermee!
  Liefs Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Felicitaties voor Tjits!
  Je blokjes zijn enorm leuk Esther, echt heel mooi...
  Ik wens je een heerlijk weekend,
  Liefs, Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb even lekker gesnuffeld op je blog. Wat een mooie foto's allemaal! En leuk, je give away, Tjits boft maar weer.
  Een hele fijne nieuwe weer gewenst!

  Groetjes,
  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Na een druk maar heel leuk weekend krijg ik hier nog een leuke verrassing!! Dankjewel, echt superleuk, ook brocantepost bedankt! Ik ga je mailen:)

  Fijne week,
  liefs Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Natuurlijk van harte voor Tjits, dat zal ze heel leuk vinden!
  Jij bedankt dat we mee mochten doen.

  Lieve groetjes Eefie

  BeantwoordenVerwijderen