shop

Lifestyle by Koos is geen webshop. Maar als je van woninginrichting en verandering houdt, dan moet er ook wel eens wat weg. Anders groeit alles vol. Dus af en toe kom je op deze pagina spullen tegen die je kunt kopen. Soms brocante, soms nieuwer, soms zelfgemaakt. De prijs staat erbij, verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Ophalen kan natuurlijk ook.Ben je geïnteresseerd, stuur dan even een mailtje naar vankoos@kpnmail.nl.


Franse terrine

Schitterende terrine uit Frankrijk. Transferware. Merk: Lunéville. De kleur van de print is groenblauw.

Er zijn meer foto's beschikbaar. Doorsnee ongeveer 25 cm (excl greepjes), hoogte ook ongeveer 25 cm.

€ 20,00
Grachtenpandservies

Het beroemde grachtenpandservies van Villeroy & Boch. Strak van vorm, mooie kleur en met prints van de Amsterdamse grachten.

Koffiepot
Melkkannetje

Beiden zijn gaaf. Samen voor € 7,50


Keukenpot


Pot voor keukenbenodigdheden ('utensils'). Origineel Cornish Green. Helemaal gaaf. Nieuw niet meer verkrijgbaar, in andere kleuren kosten ze nieuw omgerekend € 35,00.

Nu voor maar € 10,00

2 Lantaarns

Altijd goed voor een fijne sfeer: kaarsjes. Twee lantaarns voor grote waxinelichten. Hoogte glas ± 20 cm, totale hoogte aan hanger ± 35 cm, breedte ± 12 cm.

2 stuks, samen voor € 5,00Kan met medaillon

Witte aardewerk kan met brede bovenkant. Versierd met een soort medaillon. Hoogte op hoogste punt (de schenkpunt) is 19,5 cm.

Prijs € 3,00


Voor aan de wand: educatiemateriaal enttechnieken 

Heel bijzonder: lijst met educatief materiaal. Het is een uitleg (in het Duits) van verschillende veredelings- en enttechnieken. De lijst is van hout, mat geschilderd met mooie watervlekken. De achterkant is van karton.

Prijs € 25,00