woensdag 6 maart 2013

Paastakshoot


Soms heb je van die afspraken tussen echtelieden. Al dan niet uitgesproken zijn het dingetjes waar je rekening mee houdt. Zo laat manlief mij mijn gang gaan met kerst. Ook al wil ik ieder jaar een ander thema en hang ik de hele kamer vol, het is geen probleem. Met Pasen blijft de versiering dan weer heel beperkt. Hoogstens wat kwarteleitjes of een paar bossen bloemen (en nog wat bolletjes J). Geen paastak dus, zeker geen paastak. Op zich vind ik dat niet erg, maar dit jaar was het anders. Want in een paastak komen mijn kransjes zo leuk uit en dat wil ik wel laten zien natuurlijk. Zowel op de inspiratiepagina van de webwinkel als op facebook zouden wat foto’s met ideetjes niet misstaan. Maar ik heb dus geen paastak.

Gelukkig was de redding nabij: de buuv en zuslief hebben het huis allebei in paassfeer. Buuv heeft een bos witte takken tussen de lampen gedrapeerd en daar allerlei fleurig gekleurde paasdingetjes aan gehangen. Zus heeft grote krultakken aan haar wildreklampen gebonden en verschillende paarse en blauwe versieringen aangebracht, waaronder schattige potjes met echte blauwe druifjes. Gewapend met een stapel kransjes en fototoestel ben ik in beide huizen aan het versieren geslagen. Ontzettend leuk. Hieronder al wat resultaat, meer volgt op de facebookpagina.

Buuv en zus, heel erg bedankt!5 opmerkingen:

 1. Wat is het toch leuk om zo bezig te zijn, maar je versiering mag er zijn hoor!!!

  Lieve groet,
  Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om mijn eigen spulletjes terug te zien hier op de blog, jammer dat er niet per ongeluk een kransje is achtergebleven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er sfeervol uit heerlijk om ernu al mee bezig te zijn kan je er nog lekker lang van genieten ...fijne week lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een creatieve en leuke oplossing, zo kon je helemaal los gaan:)
  de blauwe druifjes in het glazen potje vind ik ook erg leuk!

  lieve groet, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik krijg al helemaal het paasgevoel, ziet er leuk uit, vooral de potjes met
  blauwe druifjes.
  Zo leuk dat ik je ga volgen om te kijken wat voor leuke dingen er nog meer
  voorbij gaan komen.

  Doei Doei Greet.

  BeantwoordenVerwijderen