vrijdag 23 oktober 2015

Love goodies

Winnen is leuk! Of eigenlijk moet ik zeggen: krijgen is leuk! Want het gaat me niet zozeer om het winnen, maar ik vind het wel heel fijn om cadeautjes te krijgen. En dat hoeven dan geen dure dingen te zijn, maar gewoon presentjes, met zorg uitgezocht en ingepakt. Daarom vind ik give-aways zo leuk en doe ik er graag aan mee, zeker als het acties via blogs zijn (zo'n tijdlijn vol like-and-share-acties vind ik ook zowat). Onlangs was ik zo gelukkig om maar liefst twee give-aways te winnen! Dit keer geen brocante, maar papier! Daar ben ik ook gek op.

De eerste give-away was een actie van HappyMakersBlog en A Little Love Company. Dat klinkt al bijzonder feestelijk, vind je niet? HappyMakersBlog (klik hier) is een website waar creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen een hoofdrol spelen (tekst van de blog gepikt). Je vindt er informatie over leuke evenementen, bijzondere producten, er is aandacht voor illustratoren en hun werk en nog veel meer. A Little Love Company (klik) is een webwinkel vol unieke en sfeervolle woon- en feestdecoraties. Denk aan confetti, pinatas, ballonnen, letterslingers, lampjes, slingers, kussens en posters. In heel vrolijke kleuren, dat spreekt voor zich. Ik won bij de give-away een set met 12 kaarten 'Sentiment': in mooie pastelletjes met tekst en/of tekening. Je moest aangeven welke kaart je naar wie wil sturen en waarom. De kaart 'You go girl' stuurde ik naar mijn nichtje, die na jaren van dubben eindelijk weet wat ze worden wil en inmiddels haar diploma heeft behaald én een contract binnen heeft. Kijk, daar past de tekst 'You go girl' uitstekend bij. Bij de set kaarten had Monique van HappyMakersBlog nog wat papieren goodies gestopt en daar word ik natuurlijk ook erg blij van: stickertjes, kaarten, schriftjes.

Het tweede pakketje viel deze week op de deurmat en kwam van Karin Joan. Heb je het over creativiteit, dan heb je het over Karin Joan. Misschien ken je haar nog als een van de drijvende krachten achter 24Homes, een blog dat een aantal jaren geleden erg succesvol was. Inmiddels heeft Karin Joan een trouwe schare volgers op haar eigen blog en website (klik hier). Er is een zelfmaakshop (met onder andere de transfermarker) en er zijn workshops en instructiefilmpjes. Karin Joan had een actie met 3 webwinkels: iedere webshop had een pakketje met goodies samengesteld en die kon je winnen door (onder andere) aan te geven welk artikel je uit de webshop zou bestellen. Nou, dat was niet moeilijk met al die leuke spullen. Ik heb het pakketje van PassieBloom gekregen: een doosje vol hebbedingetjes. Mooi ingepakt in rose vloeipapier kreeg ik een rolletje tape, een stempel met 'Merci', blanco tags, stickertjes, een ansichtkaart en nog meer. Daar kan ik mooie dingen van maken. En PassieBloom heeft nog veel meer leuke spullen in de webshop, niet alleen om creatief te zijn, maar ook voor in huis: meubels, accessoires, posters, vazen, kussens en cadeautjes. En niet te vergeten: brocante! Kijk voor meer op de website (klik).

Met andere woorden: ik heb genoeg om aan de slag te gaan. Wat ik met al die spulletjes maak? Dat laat ik nog wel een keer zien. Vooralsnog wil ik Monique van HappyMakersBlog, Judith en Nikki van A Little Love Company, Karin Joan (Maker is Me) en Ayla van PassieBloom heel erg bedanken voor de leuke pakketjes!

mooi pakketje van HappyMakersBlog

doosje 'gevoelens' én A Litte Love

en dit zijn ze alle 12

het pakketje van Karin Joan en PassieBloom

kaartjes en stickers

meer leuke goodies

 close-up van stempel en tape


8 opmerkingen:

 1. Tsss....hoezo verwend.....DIK DIK verwend...;)
  Bofferd

  Geniet er maar heerlijk van.

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gelukjes! En wat ook een superleuke dingen heb je gekregen zeg. En dat dubbel. Onze Belgische blogvriendinnetjes zouden zeggen; ge bent een bofbibs! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther,
  Wat prachtig allemaal. Zulke mooie plaatjes en zulke lieve kleurtjes.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke goodies veel plezier ervan.
  X Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent goed verwend! Maar ook leuk dat het helemaal op z'n plek is bij jou.
  Geniet ervan!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Esther!!

  Graag gedaan, wat leuk dat het uiteindelijk bij jouw terecht is gekomen.
  Veel plezier ervan.

  Liefs Ayla (www.passiebloom.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. شركة الحمد للتنظيف من افضل الشركات في السعوديه نقدم لك افضل الادوات
  شركة تنظيف خزانات بجازان نقدم
  نقدم لكم شركة الخدمات المتكامله للتنظيف في جازان
  شركة عزل خزانات بجازان

  BeantwoordenVerwijderen