vrijdag 30 november 2012

Al een beetje kerst

Het kriebelt al weken. Ik wil met de kerstdecoraties aan de gang. Veel gezellige hoekjes in huis maken en zo. Maar ja, het duurt nog bijna een maand voor het kerst is. Hier in Assen hangen allemaal verkeersborden met een kerstboom met rode streep erdoor: pas na 6 december! Gelukkig geniet ik al wel van de kerstspullen in de winkels, de kerstmarkten en fairs en de leuke ideeën uit alle blogs en tijdschriften. En zo hier en daar sluipt er al wat kerstigs en winters spul de woonkamer in. Op de rommelmarkt leuke Friese doorlopers gekocht en een schattig doosje met van die oude kerstboomknijpers voor kaarsjes. Ledlampjes in het wildrek. De kransjes. Steeds meer waxinelichtjes. Balletje hier en daar. En natuurlijk de appeltjes, want de appeltjes geven zowel herfst- als kerstsfeer!

Fijn weekend!
4 opmerkingen:

 1. Het begint hier ook te kriebelen hoor. Heb ook al een houten ster neergezet. En net als jij de rode appeltjes, wel nog met een knipoog naar de herfst door wat besjes aan de rand van de pot te hangen. Wat veel kerstboomknijpertjes heb je gescoord. Prachtig. En ze zien er nog zo mooi uit! Fijn weekend. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kriebelen wel, maar ik wacht even tot 6 december:)
  Zo leuk al die rosde appeltjes!!!!
  Je knijpers zijn heel erg leuk!!!

  Lieve groetjes,
  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Herkenbaar hoor! ha ha, zal ik nu wel...zal ik nu niet....het sluipt er een beetje in, maar hier ook na 6 december pas grote kerstballen, klokken en natuurlijk....DE BOOM! Ik vind het een hele gezellig tijd. Nog een paar daagjes, Esther....dan gaan we helemaal los!

  Fijn weekend

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De knijpertjes zijn een mooie vondst! Leuk dat je op de winterfair was en bedankt voor je enthousiaste reactie (wel jammer dat ik je niet even gesproken heb...)

  Groeten, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen