vrijdag 21 november 2014

No Milk Today (deel 2)

In mijn vorige blogpost nam ik jullie mee naar No Milk Today, een schitterende brocantewinkel in een oude zuivelfabriek. Hier een verslag van het vervolg van mijn bezoek, als ik een rondleiding krijg door het huis.

de zuivelfabriek
De ontvangst door Hillie is allerhartelijkst. Kopje koffie met een overheerlijke bonbon van de ‘buren’ Chocolade& Zo. En ik mag dus ook in huis kijken! Dat vind ik heel bijzonder en ik sla de uitnodiging niet af. Het huis is, net als de winkel, onderdeel van de zuivelfabriek. De keuken en woonkamer liggen op een iets hoger niveau dan de winkel. Beiden hebben prachtige ramen en zijn heerlijk licht. De wanden zijn wit, de vloer is een lichte gietvloer (of zo). De keuken zelf is heel strak en modern, een geweldige achtergrond voor brocante accessoires, die hier heel erg op hun plek zijn. Ook de woonkamer heeft een prettige sfeer. Door de witte basis met de grote ramen met roedeverdeling komt de gekleurde brocante helemaal tot haar recht. De combinatie van het strakke witte meubilair met de kleurige en bijzondere spullen spreekt mij enorm aan. Hier zou ik zo willen wonen!


 
Boven is nog meer te zien. Het is even slikken als ik over een rooster naar de badkamer loop, maar ik verdring mijn hoogtevrees en dat wordt beloond: een heerlijk grote ruimte met bad op pootjes. Je zult hier toch maar mogen badderen! Ook de slaapkamer in de vide boven de winkel ziet er gezellig uit. Een mooie lichte sfeer, opnieuw oud met nieuw gecombineerd. Nog een verdieping hoger ligt de nodige voorraad te wachten op een plekje in de winkel. Ik kan je zeggen, er liggen nog de prachtigste items klaar. Genoeg voor nog veel meer bezoekjes aan No Milk Today. En natuurlijk nog een pakketje foto’s!


Hillie: bedankt voor de prettige ontvangst en een geweldige middag!

de slaapkamer

 


nog veel moois op voorraad

8 opmerkingen:

 1. Super, Esther, dat je in huis mocht kijken, dat zou ik ook niet afslaan!
  Heerlijk sfeertje!
  Fijn weekend, liefs Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig Esther dat je daar een bezoek mocht brengen.
  Een mooi huis met mooie dingen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ontzettend leuk dat je in hun huis mocht kijken.
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gelukje dat je in huis mocht kijken! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn er mooie spullen zeg, zoveel oude dingen die bewaard zijn gebleven.
  Wel uniek dat je zomaar binnen in hun huis mocht kijken!!!

  Lieve groetjes, Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een sfeervol huis. Bof jij even, dat je hier mocht rondneuzen. En leuk dat wij over je schouder mochten meekijken en genieten...
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Esther, ik snap helemaal wat je bedoelt, wat een heerlijk ingericht huis is dat zeg. Lekker licht en luchtig en dan met al die prachtige spullen er in... super.
  Wat leuk dat je er een rondleiding kreeg...
  Ik wens je een heerlijke zondag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Mooie spullen. En wat een leuk blog heb je.

  BeantwoordenVerwijderen