zondag 17 augustus 2014

Maison de Wendy

In een van de eerdere posts had ik al verklapt dat ik een give-away heb gewonnen. Wendy had een actie omdat haar blog een jaar bestaat en ik heb graag meegedaan, want de dingen die Wendy maakt zijn heel leuk. Je mocht zelfs kiezen wat je wilde hebben! Het zijn zelfgemaakte kaarsen. Wendy heeft kaarsen in van die mooie oude kop en schotels gemaakt en van oude bakvormpjes. En dan mocht je ook nog kiezen uit verschillende kop en schotels of bakvormen. Jullie kennen me: dat zijn natuurlijk bakvormpjes geworden. Ik koos voor de combi grijs, bruin, blauw. Ze werden gebracht is een schattig pakje, dat me plechtig werd overhandigd door de buurjongen van de overkant, die er op gepast had totdat ik thuis kwam van mijn werk. Versierd met een mooi label van behangpapier met een Esther-motiefje, een stoer touwtje en wat vrolijke tape was het pakje al leuk. Maar de echte cadeautjes waren natuurlijk de kaarsjes zelf. Na wat schuiven hebben ze een plekje gekregen op de grijze buffetkast, voor de foto's van kinderen en ouders, waar ze heel mooi bij kleuren (dat kun je niet goed zien op de foto's, maar geloof me maar). De bakvormpjes zijn dus goed terechtgekomen!


Dat brengt me bij het blog van Wendy: Maison de Wendy (klik hier om een kijkje te nemen). Wendy blogt nu dus iets meer dan een jaar en laat ons meegenieten van alle mooie dingen in het leven. Eigenlijk hetzelfde wat ik probeer te doen. Ze vindt de leukste dingen in de kringloop en maakt er gezellige hoekjes van. Of ze pimpt ze: meubeltjes worden voorzien van een nieuw verfje en wat ze allemaal met vazen en potten doet weet ik niet, maar het effect is top! En dus die kaarsjes. Heel creatief allemaal. Maar Wendy neemt ons ook mee naar gezellige brocantemarkten of op reis naar bijvoorbeeld Dublin. En ze beschrijft het dan ook nog heel gezellig. Hieronder vind je een selectie van wat foto's van haar blog. Copyright by Wendy uiteraard. Ik lees Maison de Wendy heel graag: echt een aanrader!


 
5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke give-away, Esther. Heerlijk straks voor de herfst.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met het winnen van de give-away. Ziet er gezellig uit zo. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Esther,
  Wat een leuke give-away, en wat leuk dat jij die won... de kaarsjes zijn echt heel erg mooi...
  Ik wens je een heel fijne nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je gewonnen hebt en er een mooi plekje voor hebt weten te vinden. Wendy heeft inderdaad een leuk blog!

  liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Proficiat met het winnen van deze give -away. Wendy boft met zo'n leuke PR van jou over haar blog! En jij met je mooie kaarsjes!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen