zondag 23 maart 2014

Mentha Brocante en Kruiden

Heerlijk geurende zeepjes, het net zo lekkere aroma van kruidenthee en heel veel prachtig brocante. In de winkel van Mentha Brocante en Kruiden is het prettig toeven, zo ontdekte ik gisteren. Samen met zuslief bezocht ik de schuur in Elp en we werden niet teleurgesteld. Dionne verkoopt in haar winkel echt schitterende spullen. Denk aan meubeltjes, hockers, kistjes en kratjes, mooie dozen, linnengoed, speelgoed, servies, keukenspullen, mooie flessen, manden, emaille en nog veel meer. En natuurlijk lekkere zeepjes. Ik proef een van de kruidenthee-mengsels (met gedroogde appeltjes) en die smaakt erg goed.

Zus en ik brengen een aangenaam uurtje door bij Mentha Brocante en Kruiden. Het is nog lastig een keuze te maken uit al die mooie spulletjes. Zus gaat uiteindelijk voor een emaille wit emmertje en een wasbord. Zelf val ik toch weer voor de chocoladevormen. Na lang wikken en wegen kies ik voor de bloemetjesvorm. Nog wat ei-vormpjes erbij (voor Pasen) én een croissantjesvorm (maar dan in het klein) en ik ben weer helemaal blij. We hebben er weer een adresje bij. Er is ook een website met webwinkel: www.mentha-kruiden.nl.

Trouwens, Mentha Brocante en Kruiden maakt deel uit van de 'Brocante Parels', een verzameling leuke brocanteadresjes in Drenthe, Overijssel en Friesland. Bij alle deelnemers is een folder verkrijgbaar. Denk aan leuke winkels als Granny Mai, Geartsje, Anno Oud, Via-hannah, Tjotter, Baret, Sil's home, No Milk Today, La Brocante en De Winkel.

Geniet mee van de sfeer en spullen van Mentha Brocante en Kruiden.

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er erg leuk uit! Weer een adresje voor mijn lijstje :)

  Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Esther,
  Zo te zien en te lezen hadden jullie een heerlijke middag daar in die prachtige winkel. Wat leuk ook dat je er een aantal foto's mocht maken en die op je blog zette... zo hebben wij gelijk een indruk van hoe mooi deze winkel is...
  Ik wens je een heel fijne avond en een heerlijke nieuwe week,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is een leuke winkel, Esther.
  Ik ga ook eens op haar webwinkel kijken.
  Het zijn vaak van die winkels waar je zo heerlijk door kunt dwalen.
  Nog een mooie avond gewenst!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er super gezellig uit! eens even googlen waar het precies is!
  fijne week
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk uitje met je zus......
  Ga zo de webshop eens bezoeken ;-)
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat prachtig allemaal. De beer is mijn favoriet.

  Huisvlijt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een prachtige spulletjes, je hebt je keurig in gehouden denk ik? Wie weet ga ik die kant nog eens op. Eerst de webwinkel. XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen