zondag 30 december 2012

Lichtjes

Met terugkijken ben ik dit jaar snel klaar: 2012 was een heerlijk rustig jaar met weinig hoogte- en dieptepunten, zoals dat zo mooi heet. Dit jaar heeft manlief een nieuwe baan gekregen en dat was natuurlijk top. Verder kabbelde het wat door en daar waren we ook best aan toe. 2010 was heel heftig en ook 2011 was heel druk, zij het op een mooie manier. Als ik zo de blogs om me heen lees, geldt dat niet voor veel andere blogsters. Tjonge, voor veel van hen is 2012 behoorlijk intens geweest. Heel veel mooie momenten, maar ook best veel moeilijke. En hoewel ik nog niet zo lang in blogland vertoef, merk ik dat heel erg meeleef, al ben ik nog wat beschroomd om dat ook te laten blijken.

2012 is ook het jaar dat manlief en ik beiden zijn gaan bloggen, elk op onze eigen manier. Hij over hoe de dingen gaan en ik eigenlijk vooral over allerlei dingen. Mijn eerste blogjaar sluit ik af met lichtjes. Geen kerstlichtjes, maar lampen voor boven de eettafel. Dat zeurde al maanden, dat we eigenlijk wel andere lampen wilden. Maar ja, er zijn zo veel wensen en wat wil je dan precies...? Tot het moment dat manlief de lamp die er hing verkocht, keken we maar wat halfslachtig rond. We vonden de lampen van HK Living prachtig, maar die waren het toch net niet op die plek. Toen de lamp verkocht was, was er wat meer haast geboden en dan lukt het vaak juist niet... En gisteren, op een zaterdagmiddag dat ik nog snel even de stad in ging om een bestelling op te halen, zag ik ze opeens. Bij Kraal en Kamer, een leuke winkel die helaas opheffingsuitverkoop houdt, hingen ze boven de kassabalie. Even een foto maken en whats-appen (ja, heel 2012) naar manlief en 10 minuten later liep ik met meer tassen naar de auto dan verwacht. Manlief heeft ze meteen opgehangen, dimbare ledlampen er in (ook heel 2012) en ze hangen er prachtig. Blij blij!

Ik wens al mijn volgers/lezers een hele fijne jaarwisseling toe. En vooral heel veel mooie momenten en een goede gezondheid in 2013!4 opmerkingen:

 1. Mijn Nieuw Jaar wensen voor jou:

  May your lives be filled with millions of reasons to smile, may you have thousands little moments to cherish, and may everyday be a day worth looking forward to.

  Fijne jaarwisseling en alle goeds voor 2013!
  B.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie woorden, Barbara. Ik wens jou en de jouwen hetzelfde toe.
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Ester, via via op je blog terecht gekomen en me aangemeld als volger. Ik vind het altijd leuk om nieuwe bloggers te leren kennen en zo op de valreep van een nieuwjaar is dat helemaal leuk.

  Ik wens je een fijne jaarwisseling en een heel mooi nieuw (blog) jaar!

  Ik hoop je veel tegen te komen in 2013

  Lieve groet
  Tanja

  P.s. ik zie dat je bij jou nog de code moet invullen als je een reactie plaats. Dit kun je weghalen, kijk even op mijn blog tips en trucs. Linkje staat rechts op mijn blog Homemade


  Lieve groet
  Tanja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Esther,

  Thanks voor je lieve reacties dit blogjaar tot volgend blogjaar;-)

  Ook voor jou een sprankelend, gezond, liefdevol & gelukkig nieuw jaar!!

  Liefs,
  Yet

  BeantwoordenVerwijderen