zondag 26 oktober 2014

Styling met de boerderij-mini’s

Hebben jullie ze ook? De boerderij-mini’s van de Albert Heijn? Wij wel. We hebben geen kleine kinderen, en voor zover wij weten ook geen kleinkinderen op komst op korte termijn. En toch sparen we trouw met iedere AH-actie mee. Soms geven we alles weg aan familie of vrienden, soms bewaren we alles voor de kleinkinderen op lange termijn. Geven we ze niet aan al die kinderen die bij de uitgang van de supermarkt achter dranghekken staan en vragen om de mini’s? Nee, dat doen we meestal niet. Want weet je, wij krijgen per keer hooguit een stuk of 3 van die dingen en er staan gemiddeld zo’n 7 à 8 kinderen. Aan wie moet je ze dan geven?


De laatste actie was dus die van de boerderij-mini’s. Hogelijk geromantiseerd, dat boerenleven van de Albert Heijn. Met een dierentuin aan boerderijdieren die ik zelfs niet bij de kinderboerderij ben tegengekomen. En dan ook nog uitgevoerd in karton, met gebruiksaanwijzing meegedrukt. Maar oh, oh … wat vind ik ze leuk. Ik ben er gewoon mee aan het stylen gegaan en ze staan overal in huis nu. Dus, zijn je kinderen uitgespeeld met de mini’s en zit je met kartonnen beesten, groenten en meer? Geef ze een tweede leven als versiering van cadeautjes, maak er een leuke slinger of een kijkdoos van of gebruik ze als decoratie- en stylingmateriaal. 
10 opmerkingen:

 1. Oh Esther wat leuk bedacht. Ik kom niet vaak genoeg bij de AH om die dingen te sparen, maar als ik dit nu zie zou ik willen dat ik het wel deed. Vooral die schaapjes en konijntjes zijn te leuk... Maar inderdaad, als label aan een cadeautje zijn ze ook fantastisch...
  Fijne nieuwe week alvast,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk , vind vooral de schaapjes heel schattig.
  Lieve groet , Christel

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, straks staan er een paar blogdames achter de dranghekken....
  Leuk gevonden, om ze zo te gebruiken. Vooral de schaapjes vind ik enig. Maar helaas, ben geen Appie-ganger...
  Fijne week!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk idee! Moest wel lachten om de opmerking van De Witte Lanteern, stel je voor, dames achter de hekken bij de AH. Esther als jij er staat krijg je de boerderijdiertjes van me hoor! ;-) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een grappig idee. Haha, blogdames achter de dranghekken. Ik zie het al voor me.
  Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ontzettend schattig! Is weer eens wat anders! Super leuk verzonnen!

  Liefs Daniëlle
  ( thofhuisje.blogspot.nl )

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha wat een leuk idee Esther.
  Leuk gestyled ook ;-)
  Liefs,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kom te weinig bij de AH om aan spaaracties mee te kunnen doen, maar dit vind ik wel heel leuk. Zouden ze het doen omdat zoveel kinderen niet meer weten waar de melk en de kaas vandaan komen?
  Ze zijn heel leuk!

  Liefs, Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ach....wat leuk bedacht! Mijn kleindochter had een hele tafel in de klas aangekleed met deze pulletjes: dat zag er ook al zo leuk uit!
  Maar jouw idee is ook super: spaar maar voor later hoor, heb ik ook gedaan.

  groet Trijnie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ze zijn erg leuk Esther!

  Fijne dag

  Groetjes, Pietrik

  BeantwoordenVerwijderen